Despre noi

Bine ai venit la Noso - locul de joacă indoor pentru copii din Timișoara, unde aventura și distracția sunt garantate!

La Noso, ne-am propus să creăm un spațiu sigur și distractiv pentru copii de toate vârstele, de la cei mai mici pana la parinti. Cu o structură modulară inteligentă și plină de culori, tobogane gonflabile, trambuline și vulcani de cățărat, copiii se pot juca, explora și își pot dezvolta abilitățile fizice într-un mod relaxant și distractiv. Peretele de cățărat și spider tower-ul sunt o provocare excelentă pentru cei care caută o aventură, iar toboganul in valuri și in spirala îi vor face să se simtă ca într-un parc de distracții.

Nu uităm nici de cei mai mici dintre copii! Zona specială pentru bebeluși este un loc sigur și relaxant unde cei mici pot explora jucării moi și colorate în timp ce părinții se pot relaxa lângă ei.

În plus, la Noso, avem un loc special pentru petreceri, unde puteți organiza o petrecere de neuitat pentru copilul dumneavoastră. Aici, copiii se pot juca și se pot distra în timp ce părinții se pot relaxa și pot socializa. Și, bineînțeles, alături de locul de joacă, avem o cafenea specială pentru părinți. Aici, puteți savura o cafea proaspătă sau o gustare delicioasă în timp ce copiii se distrează.

La Noso, siguranța este o prioritate de top. Personalul nostru bine pregătit și prietenos va fi mereu disponibil să ofere ajutor și asistență, iar noi am pus în aplicare cele mai stricte măsuri de siguranță pentru a vă asigura că vă puteți bucura de ziua dumneavoastră într-un mediu sigur și confortabil.

Vino și vizitează-ne la Noso, locul de joacă indoor pentru copii din Timișoara. Aici, copiii se pot juca și se pot distra, iar părinții se pot relaxa și pot socializa. Suntem dedicați să oferim o experiență de neuitat pentru copilul tău!

Program

Locatie