Bun venit la Noso Vara!

Bun venit la Noso Vara - destinația perfectă pentru distracție și petreceri pentru copii, precum și pentru relaxare și socializare pentru adulți!

Situat în Timișoara, în incinta bazei sportive Textila pe o suprafață de 2500 mp, Noso Vara este locul unde copiii își pot consuma energia în aer liber, iar părinții se pot relaxa pe terasă sau în zona de lounge savurând o limonadă, un frappe sau o bere la draft.

Cu soarele strălucind deasupra, copiii se vor distra pe toboganele gonflabile, se vor da pe tiroliana, vor escalada structurile de cățărat, se vor bucura de balansoare și leagăne, se vor juca la groapa cu nisip, vor sări pe trambulină și se vor bucura de jocurile cu apă. Structura modulară cu tobogane și tractorul XXL vor captiva și mai mult imaginația celor mici.

La Noso Vara, nu este nevoie de rezervare. Vă așteptăm în fiecare zi să vă bucurați de momente de joacă și distracție. Programul nostru este următorul:

Luni până Vineri: 16:00 – 22:00
Sâmbătă și Duminică: 10:00 – 22:00

Prețul intrării este de 35 lei/zi de copil. Este important de menționat că doar copiii plătesc intrarea, iar aceasta permite accesul pe toată durata zilei, chiar dacă părăsiți locația și reveniți ulterior.

 

La Noso Vara, vă garantăm că veți avea parte de o experiență plină de zâmbete, jocuri și relaxare. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de vara într-un mod memorabil!

Galerie

Program

Locatie