Pachet petrecere

Pachetul Petrecere NOSO - NOSO VARA

Organizarea unui eveniment la Noso este o modalitate minunată de a crea amintiri de neuitat pentru copii. Cu pachetul nostru special de evenimente, vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a sărbători în stilul Noso!

Prețul pachetului este de 85 lei/copil, fără un număr minim de copii. Durata petrecerii/evenimentului este de 4 ore, timp în care copiii vor avea acces nelimitat la toate jocurile și aparatele noastre.

Pentru a vă asigura că petrecerea este completă, ne ocupăm și de amenajarea mesei speciale pentru eveniment, inclusiv farfurii, pahare și tacâmuri. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege un meniu din opțiunile noastre de catering. Apa plată este disponibilă la discreție, iar sucurile din gama Prigat și Santal sunt incluse.

Iată câteva exemple de meniuri disponibile pentru evenimente:

  1. Pizza (la felie, 160g/copil) – 2/3 felii de copil.
  2. Snitel de pui pane sau cu fulgi (100g), acompaniat de cartofi prăjiți (150g)/piure (200g) și salată de varză (100g).

Prețul unui eveniment se calculează în funcție de numărul de copii confirmat cu 24 de ore înainte de petrecere.

In timpul petrecerii sau evenimentului, locul de joacă (atat cel de interior, cât și cel din exterior) poate fi accesat și de alte persoane care nu sunt invitate la petrecere sau eveniment. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect.

Vă informăm că aducerea de băuturi din exterior este strict interzisă.

Dacă petrecerea sau evenimentul depășește durata de 4 ore, se va percepe o taxă suplimentară de 150 lei pentru fiecare oră depășită.

La Noso, ne dorim ca evenimentele să fie memorabile și pline de bucurie. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare și pentru a vă ajuta să creați o experiență de neuitat pentru copii și invitați.

Program

Locatie